Kirjeldus
Raventose perekond omab 44 põldu, need kõik on biodünaamilised ja mille pinnas on 16 miljonit aastat vana. 1872. aastal alustati Cava valmistamist, kasutati ainult kohalikke marju ja piirkonna autentsust. Tänaseks on Raventós loobunud oma toodetel cava nimest ning esil on filosoofia, et toodetav vahuvein sobib hästi alternatiiviks šampanjale.
Raventos I Blanc Textures De Pedra viinamarjad pärinevad 250m kõrguselt Vinya Més Alta orgaanilistelt põllult 35 aasta vanustelt puudelt. Puid ei kasteta, v.a Macabeu sorti. Marjad korjatakse käsitsi. Baasveini kääritatakse 17C – 21C juures 9 – 15 päeva, malolaktilist fermentatsiooni ei tehta. Teine fermentatsioon pudelis 48 kuu jooksul, pudelite käsitsi tantsitamine. Jääksuhkur kõigest 1,5g /l kohta – Brut Nature Cava tüüp.
Toodeti 7900 pdl.